Met respect voor de omgeving

Op een boogscheut van bruisend Gent en het gezellige Sint-Denijs-Westrem vindt u residentie Leiepark, waar wonen een unieke beleving is. U vindt er een oase van rust en ruimte om thuis te komen. Tussen het kabbelende water van de Leie en de majestueuze bomen geniet u van schitterende zichten op het park van meer dan 12.000 m².

Leiepark 18
9051 Sint-Denijs-Westrem

Pittoresk
Sint-Denijs-Westrem

Welkom in het schilderachtige landschap van Sint-Denijs-Westrem. Vlak aan de oevers van de Leie, tussen de eeuwenoude kastelen, vindt u in dit pittoreske dorp een ideale thuisbasis vol charme. Dankzij de centrale ligging ten zuidwesten van Gent-centrum en het omliggende groen komt u hier volledig tot rust en hoeft u niets van het leven te missen.

Bruisend
Gent

Op een tiental minuten rijden van de villa-appartementen van residentie Leiepark staat u in het historisch centrum van Gent, waar de rijke geschiedenis en het bruisend karakter het stadsleven kenmerken. U vindt er historische gebouwen, kunsthuizen van weleer en musea, maar ook boetieks, restaurants en universiteiten. Alles wat goed leven is.

Met respect voor de natuur

Bomen van enkele honderden jaren oud, kleurrijke bloemenperken en sierlijke plantenborders, de zachte overgang tussen het rijkelijk groen van het park en het helderblauw van de kronkelende Leie. Residentie Leiepark komt volledig tot zijn recht in dit uniek stukje natuur.